Open/Close

Razpis Mladi upi 2015 je odprt do 16. marca. Prijavi se čim prej!

Namen razpisa Mladi upi 2015

Nadaljujemo projekt, v katerem je predlani sredstva prejelo kar 13 mladih upov, v skupnem znesku 60.000 evrov, lani pa smo 50.000 evrov razdelili med 12 talentiranih posameznikov.

RAZPIS JE NAMENJEN MLADIM UPOM S PODROČIJ ŠPORTA, UMETNOSTI in ZNANOSTI!

Dobrodelni projekt "Mladi upi" je namenjen mladim, nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta.

Tudi letos k sodelovanju vabimo mlade upe tako s področja športa kot tudi s področij umetnosti in znanosti. Tako želimo na pomoč priskočiti mladim različnih talentov, znanj in ambicij ter prispevati k temu, da bodo lažje razvili svoje potenciale. Verjamemo, da vsaka podpora mladih upov danes prinaša celotni družbi dodano vrednost za jutrišnji dan.

Kako vem, da sem pravi za ta razpis? Preveri TUKAJ!

ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS NA POP TV OB NEDELJAH POJE ZA MLADE.

Mladi upi bodo tudi letos del šova Znan obraz ima svoj glas na POP TV. Znani Slovenci se z neverjetnimi preobrazbami borijo za glavno nagrado, ki bo šla tudi tokrat v dobrodelne namene v »sklad mladih upov«, ki ga upravlja Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti.

Razmišljaš, da bi se prijavil na razpis? Razpis najdeš TUKAJ!

MLADI UPI 2015

Kaj so Mladi upi 2014 s trdim delom, voljo in finančno podporo zavoda Vse bo v redu dosegli v preteklem letu si lahko preberete tukaj. Prepričani smo, da vas bodo tudi letošnji kandidati navdušili s svojimi zgodbami, uspehi in načrti za prihodnost. Enega od mladih upov, ki bo prejel finančno podporo, boste z glasovanjem na tej spletni strani izbrali vi, ostale prejemnike finančne podpore pa bo med kandidati finalisti izbrala strokovna komisija. 

Verjamemo, da bomo s finančno podporo v projektu »Mladi upi« priskočili na pomoč nekaterim izjemnim posameznikom, med katerimi se morda skrivajo najbolj perspektivna imena prihodnosti umetnosti, znanosti ali športa.

Prijavi se ZDAJ!