Open/Close

PRIHAJAJO MLADI UPI 2014

Namen projekta Mladi so varnost naše prihodnosti 2014

RAZPIS JE NAMENJEN MLADIM UPOM S PODROČIJ ŠPORTA, UMETNOSTI in ZNANOSTI!

Dobrodelni projekt "Mladi upi" je namenjen mladim, nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta.

Letos smo se odločili, da razpis razširimo in k sodelovanju povabimo mlade upe tako s področja športa kot tudi s področij umetnosti in znanosti. Tako želimo na pomoč priskočiti mladim različnih talentov, znanj in ambicij ter prispevati k temu, da bodo lažje razvili svoje potenciale. Verjamemo, da vsaka podpora mladih upov danes prinaša celotni družbi dodano vrednost za jutrišnji dan.

ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS NA POP TV OB NEDELJAH POJE ZA MLADE.

Mladi upi so letos del šova Znan obraz ima svoj glas na POP TV. Znani Slovenci se z neverjetnimi preobrazbami borijo za glavno nagrado, ki bo šla tokrat v dobrodelne namene v »sklad mladih upov«, ki ga upravlja Vse bo v redu, zavod Zavarovalnice Triglav za družbeno odgovorne aktivnosti.

MLADI UPI 2014

Kaj so Mladi upi 2013 s trdim delom, voljo in finančno podporo zavoda Vse bo v redu dosegli v preteklem letu si lahko preberete tukaj. Prepričani smo, da vas bodo tudi letošnji kandidati navdušili s svojimi zgodbami, uspehi in načrti za prihodnost. Enega od mladih upov, ki bo prejel finančno podporo, boste z glasovanjem na tej spletni strani izbrali vi, ostale prejemnike finančne podpore pa bo med kandidati finalisti izbrala razpisna komisija.

Verjamemo, da bomo s finančno podporo v projektu »Mladi upi« priskočili na pomoč nekaterim izjemnim posameznikom, med katerimi se morda skrivajo najbolj perspektivna imena prihodnosti umetnosti, znanosti ali športa.