MLADI UPI 2018.
OŽJI KROG FINALISTOV BO ZNAN DO 20.2.2019!

Razpis Mladi upi 2018 je zaključen!

POTEK

Potek projekta Mladi upi 2018

1. DO KDAJ POTEKA RAZPIS?

Na razpis Mladi upi se lahko prijavijo mladi, nadarjeni športniki, para-športniki in umetniki, stari od 16 do 19 let ter mladi talentirani znanstveniki, stari od 17 do 20 let. K sodelovanju vabimo vse mlade, ki jih odlikuje nadpovprečna nadarjenost, razvijajo nove prodorne zamisli ali pa navdušujejo z izjemnimi rezultati in imajo skupaj s svojim mentorjem oz. trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih.

Prijave na razpis lahko oddate po pošti ali jih osebno oddate v Zavarovalnici Triglav, Miklošičeva 19, Ljubljana. Rok za prejem prijave je 18. 1. 2019 do 10. ure. Razpis najdeš TUKAJ.

2. IZBOR OŽJEGA KROGA FINALISTOV

Strokovna komisija bo v okviru razpisnih meril izmed vseh prejetih prijav, ki bodo ustrezale pogojem razpisa, v prvem krogu izbrala ožji krog finalistov. Imena kandidatov, izbranih v ožji izbor, bodo objavljena do najkasneje 20. februarja 2018!

Z izborom finalistov se bo začel drugi del razpisa "Mladi upi", ko boste izjemne posameznike spoznali tudi vi. Zgodbe o velikih talentih, močni volji in trudu, pa tudi o težavah, ki spremljajo mlade, njihove starše, mentorje in trenerje, boste spoznali na tej spletni strani.

3. IZBOR PREJEMNIKOV FINANČNIH SREDSTEV

V drugem krogu razpisa bo razpisna komisija na osnovi razpisnih meril izmed finalistov izbrala prejemnike finančne podpore. Svojega zmagovalca in s tem prejemnika finančne podpore pa boste lahko izbrali tudi vi. Zato vas vabimo k spremljanju projekta in h glasovanju za svojega favorita, ki bo objavljeno naknadno na tej spletni strani.