Ožji krog finalistov je znan!

Spoznajte finaliste razpisa Mladi upi 2018!

POTEK

Potek projekta Mladi upi 2018

1. PRIJAVA NA RAZPIS?

Na razpis Mladi upi so se lahko prijavili mladi, nadarjeni športniki, para-športniki in umetniki, stari od 16 do 19 let ter mladi talentirani znanstveniki, stari od 17 do 20 let. K sodelovanju smo vabili vse mlade, ki jih odlikuje nadpovprečna nadarjenost, razvijajo nove prodorne zamisli ali pa navdušujejo z izjemnimi rezultati in imajo skupaj s svojim mentorjem oz. trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih.

2. IZBOR OŽJEGA KROGA FINALISTOV

Strokovna komisija je v okviru razpisnih meril izmed vseh prejetih prijav, ki so ustrezale pogojem razpisa, v prvem krogu izbrala ožji krog finalistov. Imena kandidatov, izbranih v ožji izbor finalistov, so objavljena na vstopni strani mladi-upi.si!

Z izborom finalistov se je začel drugi del razpisa "Mladi upi", ko boste izjemne posameznike spoznali tudi vi. Zgodbe o velikih talentih, močni volji in trudu, pa tudi o težavah, ki spremljajo mlade, njihove starše, mentorje in trenerje, boste spoznali na tej spletni strani.

3. IZBOR PREJEMNIKOV FINANČNIH SREDSTEV

V drugem krogu razpisa bo razpisna komisija na osnovi razpisnih meril izmed ožjega kroga finalistov izbrala prejemnike finančne podpore. Svojega zmagovalca in s tem prejemnika finančne podpore pa boste lahko izbrali tudi vi. Zato vas vabimo k spremljanju projekta in h glasovanju za svojega favorita, ki bo objavljeno konec marca 2019 na tej spletni strani.