Znani so zmagovalci razpisa Mladi upi

Glasovanje je zaključeno

POTEK

Potek projekta Mladi upi 2019

PRIJAVA NA RAZPIS

Na razpis Mladi upi so se lahko prijavili mladi, nadarjeni športniki, para-športniki in umetniki, stari od 16 do 19 let ter mladi talentirani znanstveniki, stari od 17 do 20 let. K sodelovanju smo vabili vse mlade, ki jih odlikuje nadpovprečna nadarjenost, razvijajo nove prodorne zamisli ali pa navdušujejo z izjemnimi rezultati in imajo skupaj s svojim mentorjem oz. trenerjem jasno zastavljene cilje, ki jih želijo doseči v prihodnjih letih.

IZBOR OŽJEGA KROGA FINALISTOV

Strokovna komisija je v okviru razpisnih meril izmed vseh prejetih prijav, ki so ustrezale pogojem razpisa, v prvem krogu izbrala ožji krog finalistov. Z izborom finalistov se je začel drugi del razpisa "Mladi upi", ko ste izjemne posameznike spoznali tudi vi. Zgodbe o velikih talentih, močni volji in trudu, pa tudi o težavah, ki spremljajo mlade, njihove starše, mentorje in trenerje, ste spoznali na tej spletni strani.

 IZBOR PREJEMNIKOV FINANČNIH SREDSTEV

V drugem krogu razpisa je razpisna komisija na osnovi razpisnih meril izmed ožjega kroga finalistov izbrala prejemnike finančne podpore. Svojega zmagovalca in s tem prejemnika finančne podpore pa ste z glasovanjem lahko izbrali tudi vi. Prejemnike finančnih sredstev razpisa Mladi upi 2019 lahko spoznate tukaj.