Znani so zmagovalci razpisa Mladi upi

Znani so prejemniki finančnih sredstev razpisa Mladi upi 2018!

Namen razpisa Mladi upi 2018

Tudi letos, že šestič, nadaljujemo izjemno pozitiven projekt, v katerem je leta 2013 sredstva prejelo 13 mladih upov, v skupnem znesku 60.000 evrov, leta 2014, 2015 in 2016 smo vsako leto 50.000 evrov razdelili med 12 talentiranih posameznikov, lani pa je 13 mladih talentov prejelo skupaj 51.000 evrov.

RAZPIS JE NAMENJEN MLADIM UPOM S PODROČIJ ŠPORTA, UMETNOSTI, ZNANOSTI IN MLADIM PARA-ŠPORTNIKOM!

 

Dobrodelni projekt "Mladi upi" je namenjen mladim, nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta.

Z aktualnim razpisom smo k sodelovanju vabili mlade, talentirane športnike, kreativne umetnike, nadarjene in pronicljive znanstvenike ter mlade slovenske para-športnike. Z vključitvijo para-športnikov, ki izkazujejo izjemno voljo in predanost pri svojem udejstvovanju, smo lani še dodatno nadgradili koncept družbeno odgovornega projekta, da omogočamo lažji razvoj potencialov in kariernih želja še bolj raznolikim dejavnostim mladih upov. S projektom nagrajujemo mlade, ki so predani svojemu delu in jim želimo ponuditi oprijemljivo podporo ter pomoč pri razvoju znanja, ambicij in talenta. Verjamemo, da vsaka podpora mladih upov danes prinaša celotni družbi dodano vrednost za jutrišnji dan.

MLADI UPI 2017

Prejemniki sredstev, Mladi upi 2017, so z odločnostjo, trdim delom in finančno podporo s strastjo zakorakali v svojo prihodnost. Kdo so bili in kaj so dosegli, si lahko preberete tukaj. Prepričani smo, da vas bodo s svojimi zgodbami, uspehi in načrti za prihodnost navdušili tudi letošnji kandidati. Enega od mladih upov, ki je prejel finančno podporo, ste z glasovanjem na tej spletni strani izbrali vi, ostale prejemnike finančne podpore pa je med kandidati ožjega kroga finalistov izbrala strokovna komisija.

S projektom Mladi upi 2018 smo s finančnimi sredstvi zopet podprli nekatere izjemne posameznike, ki nas s svojimi uspehi na področju umetnosti, znanosti ter športa in para športa navdušujejo že danes.