Znani so zmagovalci razpisa Mladi upi

Glasovanje je zaključeno

Namen razpisa Mladi upi 2019

Tudi letos, že SEDMIČ, nadaljujemo izjemno pozitiven projekt, v katerem je leta 2013 sredstva prejelo 13 mladih upov, v skupnem znesku 60.000 evrov, leta 2014, 2015 in 2016 smo vsako leto 50.000 evrov razdelili med 12 talentiranih posameznikov, v letu 2017 je 13 mladih talentov prejelo skupaj 51.000 EUR, lani pa 40.000 evrov. Skupaj smo torej v razvoj 75 mladih vložili že 301.000 EUR.

RAZPIS JE NAMENJEN MLADIM TALENTOM S PODROČIJ ŠPORTA, UMETNOSTI, ZNANOSTI IN MLADIM PARA-ŠPORTNIKOM!

Dobrodelni projekt "Mladi upi" je namenjen mladim, nadarjenim posameznikom, ki se šele prebijajo na vrh in se zato težje potegujejo za profesionalna ali sponzorska sredstva za razvoj svojega talenta.

Z aktualnim razpisom smo k sodelovanju vabili mlade, talentirane športnike, kreativne umetnike, nadarjene in pronicljive znanstvenike ter mlade slovenske para-športnike. Z vključitvijo para-športnikov, ki izkazujejo izjemno voljo in predanost pri svojem udejstvovanju, smo pred dvema letoma še dodatno nadgradili koncept družbeno odgovornega projekta, da omogočamo lažji razvoj potencialov in kariernih želja še bolj raznolikim mladim upom. S projektom nagrajujemo mlade, ki so predani svojemu delu in jim želimo ponuditi oprijemljivo podporo ter pomoč pri razvoju znanja, ambicij in talenta. Verjamemo, da vsaka podpora mladih upov danes prinaša celotni družbi dodano vrednost za jutrišnji dan.

MLADI UPI 2018

Prejemniki sredstev, Mladi upi 2018, so z odločnostjo, trdim delom in finančno podporo s strastjo zakorakali v svojo prihodnost. Kdo so bili in kaj so dosegli, si lahko preberete tukaj. Prepričani smo, da vas bodo s svojimi zgodbami, uspehi in načrti za prihodnost navdušili tudi letošnji kandidati.